Fietstour Valencia

Op zoek naar een toffe fietstour Valencia? Ook dan ben je bij FietsHurenIn op de juiste plek! Op deze pagina hebben we de leukste fietstours Valencia voor je op een rijtje gezet.

Er is geen betere manier om een stad te ontdekken dan op de fiets… Het is milieuvriendelijk, goed voor je gezondheid & voordelig. Uit ervaring weten we dat het flink wat tijd kan kosten om zelf alle highlights van een stad op een rijtje te zetten en te verwerken in een fietsroute. FietsHurenIn helpt je uit de brand!

> Bekijk hier alle fietstours Valencia bij BajaBikes

 

Fietstours Valencia

Bij BajaBikes kun je verschillende fietstours Valencia boeken mét Nederlandse gids, zoals:

  • Valencia Fietstour: de Highlights

Deze fietstour is het meest populair in Valencia… En wij snappen wel waarom. Tijdens de Valencia Fietstour: de Highlights zie je namelijk alles in slechts 3 uur! Onder begeleiding van een Nederlandse gids fiets je o.a. langs de Turia tuinen, de Stad van Kunst & Wetenschap, het Glorieta Park en Barrio del Carmen. De ideale manier om zoveel mogelijk van de stad te zien in weinig tijd!

> Bekijk hier de Valencia Fietstour: de Highlights bij BajaBikes

 

  • Valencia Fietstocht + Tapas

De Valencia Fietstocht + Tapas is een privétour met Nederlandse gids inclusief Tapasstop. Dit is toch ideaal? Tijdens deze 3 uur durende fietstour kom je o.a. langs de Kathedraal, de Turia tuinen, de Serranos torens, de Stad van Kunst & Wetenschap én maak je onderweg een stop bij een heerlijk Spaans tapasrestaurant. Met hoe meer personen je deze tour boekt, hoe voordeliger het wordt!

> Bekijk hier de Valencia Fietstocht + Tapas bij BajaBikes

 

Naast bovenstaande fietstours biedt Bajabikes ook de volgende fietstours in Valencia aan: Studentenfietstour Valencia, Naar Valencia met kinderen & Valencia Privé Fietstour.