Fiets huren Valencia

Fiets huren Valencia

 

Fiets huren in Valencia? Dan ben je bij FietsHurenIn op de juiste plek! Check gemakkelijk de fietsverhuur Valencia opties & de prijzen bij verschillende aanbieders.

Valencia heeft een prachtige historische binnenstad die zeker het verkennen waard is. Maar ook vinden jullie in Valencia schitterende moderne, architectuur. In de wijk Ciudad de las Artes y Ciencias vinden jullie deze indrukwekkende gebouwen. Valencia is bovendien steeds meer bike-proof aan het worden, dus jullie kunnen hier prima fietsen! Vooral in het Turia park is het heerlijk fietsen in deze zonnige Spaanse stad. Er zijn ook nog eens genoeg fietsverhuur Valencia mogelijkheden, dus stap de fiets op en ga op ontdekking!

In Valencia zijn er onder andere mogelijkheden voor het huren van stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen, tourbikes, tandems en bakfietsen. Er is dus voor ieder wat wils!

 

 

Fietsverhuur Valencia opties

Bekijk hier alle fietsverhuur Valencia aanbieders:

BajaBikes

Bij BajaBikes ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar een fietsverhuur Valencia Nederlands. Huur hier je fiets in Valencia bij Nederlands personeel! Ook vind je hier toffe fietstours die je kunt volgen (vaak ook met Nederlandse gids). Zo kom je binnen no time alles te weten van deze schitterende Spaanse stad.

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Valencia (Nederlands)

BimBimbikes

BimBimbikes biedt super voordelige huurfietsen aan in Valencia tussen de €2,- en €8,-. Hier kunnen jullie onder andere stadsfietsen, racefietsen, touring bikes, en kinderfietsen huren. Ook huur je al een elektrische fiets in Valencia voor €25,-. De keuze is ruim!

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Valencia

Activiteiten Valencia

Bekijk hier welke activiteiten je allemaal kunt doen in Valencia.

Elektrische fiets huren Valencia

Een elektrische fiets huren in Valencia? Via FietsHurenIn huur je gemakkelijk & voordelig een elektrische fiets in Valencia!

➜ Bekijk het aanbod elektrische fietsen in Valencia

Do's & don'ts bij fietsen huren in Valencia

Wat zijn de do's & don'ts bij het huren van een fiets in Valencia? Je leest ze hieronder!

Do's

1. Jardin del Turia Park

In dit park van bijna 10 kilometer lang kunnen jullie perfect fietsen. In het Turia Park vinden jullie onder andere de dierentuin, het Palau de la Musica, een kinderspeelpark en wel 18 bruggen. Deze bruggen zijn prachtig om onderdoor te fietsen.

2. Pas goed op bij kruispunten

Het komt nog weleens voor dat de Spanjaarden vergeten hun richtingaanwijzers te gebruiken. Let dus goed op als je een kruispunt oversteekt. Safety first!

3. Strand

Uiteraard kan een bezoekje aan het strand tijdens jullie vakantie naar Valencia niet ontbreken. Jullie kunnen gemakkelijk naar het strand fietsen. Het is namelijk een heerlijk fietstochtje naar het strand. Bovendien vinden jullie hier een grote fietsenstalling waar je je fiets gemakkelijk kunt neerzetten. 

Don'ts

1. Historisch centrum

Het centrum van Valencia is erg compact en bevat veel eenrichtingsstraatjes. Daarnaast zijn er vrijwel geen fietspaden in dit gedeelte van de stad. Dat maakt het lastig om hier te fietsen. Het is daarom het slimst om het centrum te voet te verkennen.

2. Fietsen in de regen

Het is uiteraard nooit erg prettig om in de regen rond te fietsen. Maar in Valencia is het ook nog enigszins gevaarlijk! Wanneer het regent kunnen de fietspaden namelijk erg glad zijn.

3. Op de stoep fietsen

In Valencia is het absoluut niet toegestaan om op de stoep te fietsen. Is er geen fietspad aanwezig? Dan dienen jullie op de weg te fietsen.

Fietsweetjes Valencia

 

Weetjes

  • Fietsen is nog niet erg populair onder de Spanjaarden, maar is steeds meer in opkomst in Valencia
  • Valencia is redelijk vlak, waardoor het hier prima fietsen is
  • De laatste jaren zijn er veel nieuwe fietspaden in Valencia aangelegd
  • Al deze fietspaden samen hebben een lengte van ongeveer 100 kilometer

 

Een fiets huren in Valencia is dé perfecte manier om deze schitterende stad te ontdekken!