Fiets huren Mallorca

Fiets huren Mallorca

 

Fiets huren op Mallorca? Dan ben je bij FietsHurenIn op de juiste plek! Check gemakkelijk de fietsverhuur Mallorca opties & de prijzen bij verschillende aanbieders.

Naast het feit dan Mallorca een heerlijke zon, zee & strand bestemming is, is het de laatste jaren steeds populairder geworden onder wielrenners. Je kunt er namelijk geweldig fietsen! De lange stranden en verstopte baaitjes in combinatie met de hoge bergen maken Mallorca een unieke fietslocatie. Dus huur een fiets en ga op ontdekking!

Op Mallorca zijn er onder andere mogelijkheden voor het huren van stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen, tourbikes, tandems en bakfietsen. Er is dus voor ieder wat wils!

 

 

Fietsverhuur Mallorca opties

Bekijk hier alle fietsverhuur Mallorca aanbieders:

BajaBikes

Bij BajaBikes ben je aan het juiste adres als je een fiets wilt huren op Mallorca! Ook vind je hier toffe fietstours die je kunt volgen (vaak met Nederlandse gids). Zo kom je binnen no time alles te weten van dit zonnige eiland.

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Mallorca

BimBimbikes

BimBimbikes biedt voordelige huurfietsen aan op Mallorca tussen de €10,- en €22,-. Hier kunnen jullie onder andere stadsfietsen, racefietsen, touring bikes, kinderfietsen en elektrische fietsen huren. De keuze is ruim!

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Mallorca

Activiteiten Mallorca

Bekijk hier welke activiteiten je allemaal kunt doen op Mallorca.

Do's & don'ts bij fietsen huren in Mallorca

Wat zijn de do's & don'ts bij het huren van een fiets op Mallorca? Je leest ze hieronder!

Do's

1. Palma de Mallorca

Palma de Mallorca is het ideale startpunt voor een leuke fietstocht. Fiets vanuit hier bijvoorbeeld naar El Arenal! Je kunt over vlakke en verharde fietspaden rijden langs de zee. 

2. Van Can Picafort naar Port d'Alcudia

Ook deze route is zeer vlak en daardoor erg fijn om te fietsen. Als je bent aangekomen in Port d'Alcudia, neem dan ook zeker even een kijkje in dit leuke plaatsje!

3. Het binnenland

Tot slot moeten jullie ook het binnenland van Mallorca met eigen ogen aanschouwen… Fiets hier langs de sinaasappelgaarden en de kleine dorpjes. 

Don'ts

1. Geen helm dragen

In Spanje (en dus ook Mallorca) is het verplicht om een fietshelm te dragen wanneer je buiten de bebouwde kom fietst. Voor kinderen onder de 16 jaar is dit ook binnen de bebouwde kom verplicht! Houd je aan de regels, anders riskeer je een boete…

2. Fietsen in de zomer

Let op als je een fiets wilt huren in het hoogseizoen! In de zomermaanden kan het op Mallorca namelijk gemakkelijk 35℃ à 40℃ worden. Niet erg fijn om jezelf in het zweet te werken…

Fietsweetjes Mallorca

 

Weetjes

  • Wist je dat er op Mallorca al ruim 1250 kilometer aan fietspaden is aangelegd?
  • Het wegdek van bijna alle wegen op Mallorca is uitstekend, ideaal voor fietsers dus!
  • Wist je dat de hoogste berg op Mallorca (de Puig Major) maar liefst 1445 meter hoog is?

Een fiets huren op Mallorca is dé ideale manier om dit schitterende eiland te ontdekken!