Fiets huren Barcelona

Fiets huren Barcelona

 

Fiets huren in Barcelona? Dan ben je bij FietsHurenIn op de juiste plek! Check gemakkelijk de fietsverhuur Barcelona opties & de prijzen bij verschillende aanbieders.

De Sagrada Família, Park Güell, de Ramblas en ga zo maar door… Er is onwijs veel te zien in Barcelona! Of je nou een middagje wilt shoppen, de architectuur wilt bekijken of cultuur gaat snuiven… In deze wereldstad kan het allemaal. En de fiets is het ideale vervoersmiddel! Dus kies jouw fietsverhuur Barcelona aanbieder en ga erop uit!

In Barcelona zijn er onder andere mogelijkheden voor het huren van stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen, tourbikes, tandems en bakfietsen. Er is dus voor ieder wat wils!

 

 

Fietsverhuur Barcelona opties

Bekijk hier alle fietsverhuur Barcelona aanbieders:

BajaBikes

Bij BajaBikes ben je aan het juiste adres als je een fiets wilt huren in Barcelona! Ook vind je hier toffe fietstours die je kunt volgen (vaak met Nederlandse gids). Zo kom je binnen no time alles te weten van deze historische stad.

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Barcelona

BimBimbikes

BimBimbikes biedt voordelige huurfietsen aan in Barcelona tussen de €3,50 en €50,-. Hier kunnen jullie onder andere stadsfietsen, racefietsen, touring bikes, kinderfietsen en elektrische fietsen huren. De keuze is ruim!

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Barcelona

Activiteiten Barcelona

Bekijk hier welke activiteiten je allemaal kunt doen in Barcelona.

Do's & don'ts bij fietsen huren in Barcelona

Wat zijn de do's & don'ts bij het huren van een fiets in Barcelona? Je leest ze hieronder!

Do's

1. Reserveer je fiets van tevoren

Je bent waarschijnlijk niet de enige die een fiets wilt huren in Barcelona. Reserveer daarom van tevoren een fiets zodat je zeker weten op pad kunt! 

2. Langs het strand

Fietsen langs het strand is echt een aanrader! Het is er vlak en je kunt heerlijk uitwaaien. Ook kun je hier prima even stoppen om een pauze te nemen…

3. Volg een fietstour met een lokale gids

Hoewel fietstours met een Nederlandse gids erg populair zijn, is een tour met een lokale gids ook erg leuk! Zo bekijk je de stad vanuit het oogpunt van een inwoner en ontdek je misschien nog wat verborgen pareltjes…

Don'ts

1. Draag een helm

Het dragen van een helm is in Barcelona niet verplicht als je een fiets huurt (als je 16 jaar of ouder bent), maar aangezien de stad onwijs druk kan zijn is het geen overbodige luxe. Je kunt maar beter te veel bescherming dragen dan te weinig…

2. Zonder plan op pad gaan

Zonder plan op pad gaan is in Barcelona echt een no go. Deze wereldstad is zo immens groot dat je op een gegeven moment niet meer weet waar je heen wilt. Stippel een duidelijke route uit of volg één van de verschillende fietstours en ontdek de pareltjes van deze prachtige stad.

3. Op de stoep fietsen

Kijk hiermee uit! In de wijk Eixample is het fietsen op de stoep zelfs verboden. Vermijd ook zeker de Ramblas. Hier is het veel te druk!

Fietsweetjes Barcelona

 

Weetjes

  • Wist je dat Barcelona vroeger totaal geen fietsstad was? Gelukkig wordt de stad tegenwoordig steeds fietsvriendelijker!
  • Inmiddels ligt er al ruim 250 kilometer aan fietspaden in Barcelona.
  • Zie je toevallig rood/witte stadsfietsen op straat staan? Helaas zijn deze alleen voor de inwoners van Barcelona. In 2007 is er een publiek fietssysteem ingevoerd, waardoor steeds meer Barcelonezen zijn gaan fietsen!

Een fiets huren in Barcelona is dé ideale manier om deze fantastische stad te ontdekken!