Fiets huren Veluwe

Fiets huren Veluwe

 

Fiets huren op de Veluwe? Dan ben je bij FietsHurenIn op de juiste plek! Check gemakkelijk de fietsverhuur Veluwe opties & de prijzen bij verschillende aanbieders.

De natuurrijke Veluwe is een fantastische plek om te fietsen. Onderweg fietsen jullie langs bossen, heidevelden en stuifzandlandschappen. Misschien spotten jullie zelfs wel wat van de fauna die op Veluwe huist. Zo kunnen jullie hier onder andere herten, dassen, vossen, reeën, konijnen en wilde zwijnen tegenkomen. Huur daarom snel een fiets en ga op ontdekking op deze prachtige fietslocatie!

Op de Veluwe zijn er onder andere mogelijkheden voor het huren van stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen, tourbikes, tandems en bakfietsen. Er is dus voor ieder wat wils!

 

 

Fietsverhuur Veluwe opties

Bekijk hier alle fietsverhuur Veluwe aanbieders:

BajaBikes

Bij BajaBikes kun je een super toffe e-bike fietstour Veluwe volgen! Zo kom je binnen no time alles te weten over dit prachtige natuurgebied.

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Veluwe

BimBimbikes

BimBimbikes biedt voordelige huurfietsen aan op de Veluwe tussen de €6,50 en €45,-. Hier kunnen jullie onder andere stadsfietsen, racefietsen, touring bikes, kinderfietsen en elektrische fietsen huren. De keuze is ruim!

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Veluwe

Do's & don'ts bij fietsen huren op de Veluwe

Wat zijn de do's & don'ts bij het huren van een fiets op de Veluwe? Je leest ze hieronder!

Do's

1. Kröller Möller Museum

Het bekende Kröller Möller Museum ligt midden in het Nationale Park De Hoge Veluwe. Hier vind je o.a. de op één na grootste Van Gogh verzameling ter wereld en één van Europa's grootste beeldentuinen… Zeker een bezoekje waard! 

2. Jachthuis Sint Hubertus

Het Jachthuis Sint Hubertus is één van de belangrijkste gebouwen van Nederland, ontworpen door de architect Berlage. Het Jachthuis is erg indrukwekkend en was vroeger het buitenverblijf van het echtpaar Kröller-Müller. TIP: je kunt combinatiekaartjes kopen voor zowel een bezoek aan het Jachthuis Sint Hubertus als het Kröller Möller Museum! 

3. Flora & fauna

Van herten en vogels tot kleurrijke bloemen en grote bossen… De Veluwe is een uniek natuurgebied met veel flora & fauna. Dat maakt het extra leuk om doorheen te fietsen!

Don'ts

1. Te veel geluid maken

Als je dieren wilt spotten, is het belangrijk dat je niet te veel geluid maakt. Anders schrik je ze af! 

2. Zonder eten & drinken op pad gaan

Zorg ervoor dat jullie voldoende eten & drinken meenemen voor onderweg, zo komen jullie niet uitgehongerd terug van jullie avonturen…

3. Van de paden af gaan

Per 2016 is er een regel ingegaan waarbij je niet van de paden op de Veluwe mag afwijken. Doe je dit wel, dan is de kans aanwezig dat je een boete krijgt. 

Fietsweetjes Veluwe

 

Weetjes

  • Wist je dat het Nationale Park De Veluwe in 2018 meer dan 600.000 bezoekers had?
  • Er lopen ruim 2000 herten rond op de Veluwe… Grote kans dus dat je er een aantal spot!
  • Wist je dat er ruim 43 kilometer aan fietspaden op de Veluwe is?

Een fiets huren in de Veluwe is dé ideale manier om dit prachtige gebied te ontdekken!