Fietsverhuur Texel

Fietsverhuur Texel

 

Op zoek naar een fietsverhuur op Texel? Dan ben je bij FietsHurenIn op de juiste plek! Check gemakkelijk de fietsverhuur Texel opties & de prijzen bij verschillende aanbieders.

Het mooie Texel wordt ook wel het fietseiland genoemd… Met bijna 150 kilometer aan fietspaden snappen wij dat wel! Ontdek het gevarieerde landschap en geniet van de bossen, duinen, het strand en de leuke dorpjes. Fiets bijvoorbeeld eens over de dijk en bewonder het uitzicht over de Waddenzee. Er zijn schitterende fietstochten te maken op dit unieke eiland!

Op Texel zijn er onder andere mogelijkheden voor het huren van stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen, tourbikes, tandems en bakfietsen. Er is dus voor ieder wat wils!

Fietsverhuur Texel opties

Natuurlijk kun je je eigen fiets meenemen naar Texel… Maar wat als je die niet hebt? Of als je liever een elektrische fiets wilt huren? Om je een handje te helpen hebben we enkele fietsverhuur Texel aanbieders voor je op een rijtje gezet:

 

  • Rijwielverhuur Veerhaven Texel

“Zo van de boot op de fiets” klinkt de slogan van Rijwielverhuur Veerhaven Texel. Je kunt hier allerlei soorten fietsen huren, van elektrische fietsen tot tandems. Op zoek naar iets origineels? Bij Rijwielverhuur Veerhaven Texel kun je zelfs een ouderwetse Solex huren!

> Bekijk hier het fietsverhuur Texel aanbod bij Rijwielverhuur Veerhaven Texel

 

  • Fietsen Op Texel

Bij Fietsen Op Texel kun je het volgende verwachten: een uitstekende service, 25 depots verspreid over het eiland en een pech onderweg service. Wat wil je nog meer? Je huurt hier gemakkelijk jouw ideale fiets, die vervolgens kan worden afgeleverd bij je vakantieadres.

> Bekijk hier het fietsverhuur Texel aanbod bij Fietsen Op Texel

 

  • Fietsverhuur De Koog

Naast het standaard aanbod fietsen biedt Fietsverhuur De Koog ook een aantal speciale opties aan. Zo kun je bijvoorbeeld een hondenkar huren om je hond in te vervoeren en ook voor een scootmobiel kun je hier terecht. Ideaal!

> Bekijk hier het fietsverhuur Texel aanbod bij Fietsverhuur De Koog

 

Fietsweetjes Texel

Weetjes

  • Wist je dat je een rondje Texel kunt fietsen in één dag?
  • Texel heeft naast duinen en stranden ook een groot bos: het Dennenbos!
  • Wist je dat een groot deel van het eiland is uitgeroepen tot Nationaal Park?
  • Er zijn maar 7 dorpjes op Texel
Een fiets huren op Texel is dé ideale manier om dit unieke Waddeneiland te ontdekken!