Fiets huren Rotterdam

Fiets huren Rotterdam

 

Fiets huren in Rotterdam? Dan ben je bij FietsHurenIn op de juiste plek! Check gemakkelijk de fietsverhuur Rotterdam opties & de prijzen bij verschillende aanbieders.

Wie denkt dat Rotterdam geen echte fietsstad is, heeft het mis! In deze steeds populairder wordende stad is het namelijk heerlijk fietsen. Op de fiets verkennen jullie Rotterdam gemakkelijk en goedkoop. Door de gehele stad vinden jullie uitstekende fietspaden, zodat jullie veilig op weg kunnen. Van de Markthal tot aan de Erasmusbrug of de Euromast, fietsend kunnen jullie alle highlights van Rotterdam binnen 1 à 2 dagen bekijken. Bovendien zijn jullie ook nog eens lekker in beweging!

In Rotterdam zijn er onder andere mogelijkheden voor het huren van stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen, tourbikes, tandems en bakfietsen. Er is dus voor ieder wat wils!

 

 

Fietsverhuur Rotterdam opties

Bekijk hier alle fietsverhuur Rotterdam aanbieders:

BajaBikes

Bij BajaBikes ben je aan het juiste adres als je een fiets wilt huren in Rotterdam! Ook vind je hier toffe fietstours die je kunt volgen. Zo kom je binnen no time alles te weten van deze historische stad.

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Rotterdam

BimBimbikes

BimBimbikes biedt voordelige huurfietsen aan in Rotterdam tussen de €5,- en €45,-. Hier kunnen jullie onder andere stadsfietsen, racefietsen, touring bikes, kinderfietsen en elektrische fietsen huren. De keuze is ruim!

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Rotterdam

Activiteiten Rotterdam

Bekijk hier welke activiteiten je allemaal kunt doen in Rotterdam.

Elektrische fiets huren Rotterdam

Een elektrische fiets huren in Rotterdam? Via FietsHurenIn huur je gemakkelijk & voordelig een elektrische fiets in Rotterdam!

➜ Bekijk het aanbod elektrische fietsen in Rotterdam

Do's & don'ts bij fietsen huren in Rotterdam

Wat zijn de do's & don'ts bij het huren van een fiets in Rotterdam? Je leest ze hieronder!

Do's

1. Fietsen over de Erasmusbrug

Het is een kleine fiets-uitdaging, maar dan hebben jullie ook wat! Vanaf de Erasmusbrug hebben jullie namelijk een schitterend uitzicht over het water. Fietsen over deze brug is dan ook zeker de moeite waard!

2. Euromastpark

Naast het feit dat jullie hier de indrukwekkende Euromast kunnen bezichtigen en beklimmen, is dit park zelf ook zeker een mooie plek om wat tijd door te brengen. Dus huur een fiets en ga op pad!

3. De Markthal

Een fietstochtje naar de Markthal mag ook zeker niet ontbreken! Fiets naar deze bijzondere plek en proef van de heerlijke gerechtjes en snacks die hier elke dag te koop zijn.

4. De Haven van Rotterdam

Rotterdam is een echte havenstad. Ontdek daarom op jullie huurfiets de haven van Rotterdam! Een unieke plek om rond te fietsen.

Don'ts

1. De Koopgoot

Om te shoppen is dit absoluut de place to be, maar met de fiets is het echt niet te doen. Bovendien moet je een (rol)trap af of zou je de fiets in de lift moeten plaatsen. Een hele moeite dus… Parkeer je fiets en verken de Koopgoot te voet! 

2. Pas op voor de tramrails

Net als in Amsterdam, rijden er in Rotterdam veel trams. Pas dus goed op dat je niet met je wiel blijft steken tussen de tramrails. Dit kan namelijk voor vervelende ongelukken zorgen en daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Steek de tramrails daarom alleen loodrecht over en let op wanneer je parallel aan de tramrails fietst.

3. Tegen de stroom in fietsen

Dit klinkt misschien voor de hand liggend; maar fiets aan de goede kant van de weg! Met de stroom mee fietsen is een stuk prettiger dan tegen de stroom in. Is er maar 1 fietspad langs de weg? Zorg dan dat je op je eigen helft blijft, zodat tegenliggers gemakkelijk kunnen passeren.

Fietsweetjes Rotterdam

 

Weetjes

  • Jullie kunnen in Rotterdam met de fiets vrijwel alle kanten op, van de architectuur in de stad tot een kijkje in de haven of de omgeving buiten de stad!
  • De stad kent meerdere gratis fietsenstallingen, waar ook elektrische fietsen kunnen worden opgeladen.
  • De gemeente Rotterdam heeft besloten om fietsen te stimuleren, waardoor fietsers meer ruimte & comfort krijgen!
  • Het fietsgebruik in Rotterdam steeg de afgelopen jaren met wel 60%…

Een fiets huren in Rotterdam is dé ideale manier om deze hippe stad te ontdekken!