Fiets huren Nijmegen

Fiets huren Nijmegen

 

Fiets huren in Nijmegen? Dan ben je bij FietsHurenIn op de juiste plek! Check gemakkelijk de fietsverhuur Nijmegen opties & de prijzen bij verschillende aanbieders.

De stad Nijmegen kennen de meeste mensen waarschijnlijk van de Vierdaagse… Maar deze stad aan de Waal is zoveel meer dan dat! De stad Nijmegen heeft bijvoorbeeld een rijke historie. Zo vind je er de oudste winkelstraat van Nederland, de Stevenskerk, het Valkhof en ga zo maar door. Wist je dat Nijmegen ooit het meest Noorderlijke stukje van het Romeinse Rijk was?

In Nijmegen zijn er onder andere mogelijkheden voor het huren van stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen, tourbikes, tandems en bakfietsen. Er is dus voor ieder wat wils!

 

 

Fietsverhuur Nijmegen opties

Bekijk hier alle fietsverhuur Nijmegen aanbieders:

BajaBikes

Bij BajaBikes ben je aan het juiste adres als je een toffe fietstour wilt volgen door Nijmegen! Zo kom je binnen no time alles te weten van deze stad aan de Waal.

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Nijmegen

BimBimbikes

BimBimbikes biedt al voordelige huurfietsen aan in Nijmegen vanaf de €10,-. Hier kunnen jullie onder andere stadsfietsen, racefietsen, touring bikes, kinderfietsen en elektrische fietsen huren. De keuze is ruim!

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Nijmegen

Do's & don'ts bij fietsen huren in Nijmegen

Wat zijn de do's & don'ts bij het huren van een fiets in Nijmegen? Je leest ze hieronder!

Do's

1. De binnenstad

De oude binnenstad van Nijmegen is niet groot, maar onwijs leuk om een keer bezocht te hebben. Je kunt er gemakkelijk doorheen fietsen!

2. De Ooijpolder

De Ooijpolder is een natuurgebied ten oosten van Nijmegen dat bestaat uit uitgestrekte landschappen met prachtige natuur, boerderijen en kleine dorpjes. De perfecte plek voor een fietstochtje!

Don'ts

1. 

 

2. 

 

Fietsweetjes Nijmegen

 

Weetjes

  •  
  •  
  •  
  •  

Een fiets huren in Nijmegen is dé ideale manier om deze historische stad te ontdekken!