Fiets huren Maastricht

Fiets huren Maastricht

 

Fiets huren in Maastricht? Dan ben je bij FietsHurenIn op de juiste plek! Check gemakkelijk de fietsverhuur Maastricht opties & de prijzen bij verschillende aanbieders.

Van het bekende Vrijthof tot ondergrondse grotten… Maastricht heeft voor ieder wat wils. Ook voor een dagje shoppen of cultuur snuiven ben je hier aan het juiste adres. En de beste manier om deze historische stad te verkennen is natuurlijk; per fiets! Dus huur een fiets & ontdek alles wat Maastricht jullie te bieden heeft!

In Maastricht zijn er onder andere mogelijkheden voor het huren van stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen, tourbikes, tandems en bakfietsen. Er is dus voor ieder wat wils!

 

 

Fietsverhuur Maastricht opties

Bekijk hier alle fietsverhuur Maastricht aanbieders:

BajaBikes

Bij BajaBikes ben je aan het juiste adres als je een toffe fietstour wilt volgen in Maastricht. Zo kom je binnen no time alles te weten over deze grote stad.

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Maastricht

BimBimbikes

BimBimbikes biedt voordelige huurfietsen aan in Maastricht vanaf €10,-. Hier kunnen jullie onder andere stadsfietsen, racefietsen, touring bikes, kinderfietsen en elektrische fietsen huren. De keuze is ruim!

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Maastricht

Do's & don'ts bij fietsen huren in Maastricht

Wat zijn de do's & don'ts bij het huren van een fiets in Maastricht? Je leest ze hieronder!

Do's

1. Het historische centrum

 

2. De Maas

 

3. Het heuvellandschap

 

Don'ts

Fietsweetjes Maastricht

 

Weetjes

  • Wist je dat de Sint Pietersberg (de op één na hoogste berg van Nederland) net buiten het centrum van Maastricht staat?
  • Maastricht wordt jaarlijks bezocht door ruim twee miljoen dagjesmensen…
  • In 2013 is Maastricht uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland!

Een fiets huren in Maastricht is dé ideale manier om deze sfeervolle stad te ontdekken!