Fietstour Den Haag

Op zoek naar een leuke fietstour Den Haag? Ook dan ben je bij FietsHurenIn op de juiste plek! Op deze pagina hebben we de leukste fietstours Den Haag voor je op een rijtje gezet.

Want wat zijn nou de highlights die je niet mag missen? En welke route is het leukst? Uit ervaring weten we dat het flink lastig kan zijn om zelf een fietsroute uit te stippelen… Daarom hebben we hieronder onze favoriete fietstours in Den Haag voor je verzameld! Alle tours zijn mét Nederlandse gids die je allerlei leuke informatie vertellen en hun persoonlijke ervaringen delen.

> Bekijk hier alle fietstours Den Haag bij BajaBikes

 

Fietstour Den Haag

Bij BajaBikes kun je verschillende fietstours Den Haag boeken mét Nederlandse gids, zoals:

  • Den Haag Fietstour: de Highlights

Deze fietstour is het meest populair in Den Haag… En wij snappen wel waarom. Tijdens de Den Haag Fietstour: de Highlights zie je namelijk de mooiste plekjes van de stad in slechts 3 uur! Onder begeleiding van een Nederlandse gids fiets je o.a. langs het Paleis Noordeinde, het Binnenhof, het Mauritshuis, het Vredespaleis en meer. De full experience dus!

> Bekijk hier de Den Haag Fietstour: de Highlights bij BajaBikes

 

  • Den Haag Fietstocht met privégids

Liever met je eigen reisgezelschap Den Haag ontdekken? Tijdens deze privétour met Nederlandse gids kiezen jullie zelf de route die jullie willen fietsen en bepalen jullie zelf het tempo. Ideaal toch? Tijdens deze fietstour Den Haag kun je bijvoorbeeld stops maken bij het Lange Voorhout, Chinatown, het Paleis Noordeinde, het Mauritshuis en nog veel meer. Met hoe meer personen je deze tour boekt, hoe voordeliger het wordt!

> Bekijk hier de Den Haag Fietstocht met privégids bij BajaBikes