Fiets huren Den Haag

Fiets huren Den Haag

 

Fiets huren in Den Haag? Dan ben je bij FietsHurenIn op de juiste plek! Check gemakkelijk de fietsverhuur Den Haag opties & de prijzen bij verschillende aanbieders.

Het hippe Zeeheldenkwartier, het Binnenhof, het Vredespaleis en Scheveningen… Een fiets huren in Den Haag kent eindeloze mogelijkheden! Verken de verschillende wijken van de stad die ieder hun eigen charme hebben of waai lekker uit op het strand. Naast dat Den Haag de perfecte stad is om doorheen te fietsen, vind je er ook nog eens talloze fietsverhuur Den Haag aanbieders.

In Den Haag zijn er onder andere mogelijkheden voor het huren van stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen, tourbikes, tandems en bakfietsen. Er is dus voor ieder wat wils!

 

 

Fietsverhuur Den Haag opties

Bekijk hier alle fietsverhuur Den Haag aanbieders:

BajaBikes

Bij BajaBikes ben je aan het juiste adres als je een leuke fietstour Den Haag wilt volgen. Volg een compleet georganiseerde (privé)tour mét Nederlandse gids!

➜ Bekijk alle fietstours Den Haag

BimBimbikes

BimBimbikes biedt voordelige huurfietsen aan in Den Haag tussen de €7,- en €15,-. Hier kunnen jullie onder andere stadsfietsen, racefietsen, touring bikes, kinderfietsen en elektrische fietsen huren. De keuze is ruim!

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Den Haag

Activiteiten Den Haag

Bekijk hier welke activiteiten je allemaal kunt doen in Den Haag.

Elektrische fiets huren Den Haag

Een elektrische fiets huren in Den Haag? Via FietsHurenIn huur je gemakkelijk & voordelig een elektrische fiets in Den Haag!

➜ Bekijk het aanbod elektrische fietsen in Den Haag

Do's & don'ts bij fietsen huren in Den Haag

Wat zijn de do's & don'ts bij het huren van een fiets in Den Haag? Je leest ze hieronder!

Do's

1. Fietsen door het Binnenhof

Je zou het misschien niet denken, maar je kunt gewoon door het Binnenhof fietsen!

2. De boulevard van Scheveningen

Er is niets lekkerder dan even uitwaaien langs het strand… De boulevard van Scheveningen is gemakkelijk te bereiken met de fiets.

3. Een lokale gids

Het is echt een aanrader om met een lokale gids een fietstour door Den Haag te volgen! Grote kans dat je op plekken komt waar je anders nooit gekomen was…

Don'ts

1. Spuistraat

De Spuistraat is een grote winkelstraat in het centrum van Den Haag. Officieel mag je hier doorheen fietsen, maar ons advies is om de Spuistraat te vermijden als dat mogelijk is. Het is hier namelijk altijd onwijs druk. 

2. De Grote Marktstraat

Voor de De Grote Marktstraat geldt hetzelfde als voor de Spuistraat. Het is hier vaak chaotisch door alle fietsers en voetgangers die elkaar passeren. 

3. Wild parkeren

In de Haagse Binnenstad is het verboden om je fiets zomaar ergens neer te zetten. Zet je huurfiets daarom altijd neer in een fietsenstalling!

Bakfiets huren Den Haag

Een bakfiets huren in Den Haag? Via FietsHurenIn huur je gemakkelijk & voordelig een bakfiets in Den Haag!

➜ Bekijk het aanbod bakfietsen in Den Haag

Fietsweetjes Den Haag

 

Weetjes

  • Wist je dat Den Haag de meeste bezienswaardigheden per m² heeft van alle steden in Nederland?
  • Er zijn veel gratis beveiligde fietsenstallingen in Den Haag, waar je je huurfiets in alle rust achter kunt laten als je even een kopje koffie wilt drinken.
  • Wist je dat er online ook veel uitgestippelde fietsroutes door Den Haag te vinden zijn? 

Een (elektrische) fiets huren in Den Haag is dé ideale manier om de politieke hoofdstad te ontdekken!