Fiets huren Rome

Fiets huren Rome

 

Fiets huren in Rome? Dan ben je bij FietsHurenIn op de juiste plek! Check gemakkelijk de fietsverhuur Rome opties & de prijzen bij verschillende aanbieders.

Al fietsend langs het Colosseum, de Trevi Fontein en het Pantheon… Waarom niet? Hier vinden jullie de mogelijkheden voor fietsverhuur in Rome. Zodat jullie deze historische stad optimaal kunnen verkennen! Rome is een stad vol historie. Jullie vinden prachtige Oud-Romeinse gebouwen en architectuur door de hele stad. Kies er daarom voor om eenvoudig per fiets door het centrum te touren. Zo kunnen jullie zoveel mogelijk zien, in een korte tijd!

In Rome zijn er onder andere mogelijkheden voor het huren van stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen, tourbikes, tandems en bakfietsen. Er is dus voor ieder wat wils!

 

 

Fietsverhuur Rome opties

Bekijk hier alle fietsverhuur Rome aanbieders:

BajaBikes

Bij BajaBikes ben je aan het juiste adres als je een fiets wilt huren in Rome! Ook vind je hier toffe fietstours die je kunt volgen (vaak met Nederlandse gids). Zo kom je binnen no time alles te weten van deze historische stad.

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Rome

BimBimbikes

BimBimbikes biedt voordelige huurfietsen aan in Rome tussen de €4,- en €15,-. Hier kunnen jullie onder andere stadsfietsen, racefietsen, touring bikes, kinderfietsen en elektrische fietsen huren. De keuze is ruim!

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Rome

Activiteiten Rome

Bekijk hier welke activiteiten je allemaal kunt doen in Rome.

Do's & don'ts bij fietsen huren in Rome

Wat zijn de do's & don'ts bij het huren van een fiets in Rome? Je leest ze hieronder!

Do's

1. Colosseum

Het meest iconische bouwwerk van Rome is natuurlijk het Colosseum. Dit gigantische Amfitheater mag je dan ook zeker niet overslaan tijdens je fietstocht. 

2. Forum Romanum

Forum Romanum, wat ooit het bruisende centrum van Rome was, bestaat nu slechts nog uit overblijfselen van oude tempels, winkels en huizen. Op deze plek kun je zien hoe de oude Romeinen vroeger leefden. 

3. Spaanse trappen

Ook de Spaanse trappen zijn een hoogtepunt tijdens je bezoek aan Rome. Deze populaire ontmoetingsplek is een heerlijk plekje om even een pauze te nemen!

4. Trevi Fontein

Tot slot mag de grootste en meest populaire fontein van de stad natuurlijk niet ontbreken. Als je een fiets gaat huren in Rome, is dit zeker een must visit!

Don'ts

1. Geen fietshelm

In Italië is het verplicht om een fietshelm te dragen.

2. In de zomer

In het hoogseizoen (juli & augustus) is het erg heet en eigenlijk te warm om op de fiets te stappen. Hou hier dus rekening mee als je een fiets wilt huren in Rome!

Fietsweetjes Rome

 

Weetjes

  • Fietsen wordt steeds populairder onder de inwoners van Rome!
  • Er worden daarom nu ook steeds meer speciale fietspaden en fietszones aangelegd.
  • Op zondagen zijn delen van het centrum afgesloten voor het verkeer, behalve voor fietsers.
  • Er zijn veel leuke fietstours te boeken die langs alle hoogtepunten van Rome gaan!

Een fiets huren in Rome is dé ideale manier om deze historische stad te ontdekken!