De fiets is een leuke en sportieve manier om een nieuwe bestemming te verkennen! Zo kun je alles op je eigen tempo doen. Maar alles per fiets verkennen heeft nog veel meer voordelen. We hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

 

Makkelijk de mooiste plekjes bereiken
Fietsen is de ultieme vorm van vrijheid omdat je alles zelf kunt bepalen. Even stoppen bij dat leuke winkeltje? Geen probleem! Even relaxen met een kopje koffie? Doen we. In tegenstelling tot een begeleide fietstour of een bustour, bepaal je nu zelf waar je wel en niet stopt.

 

Overal parkeren
Een ander groot voordeel van de fiets is dat je hem overal kwijt kunt. Waar je met een auto soms uren op zoek bent naar een goed plekje of hem twee kilometer verderop moet parkeren, is dit met de fiets geen probleem! Zet hem neer waar je wilt en ga erop uit.

 

Blijf in beweging
De fiets is de ideale manier om op vakantie nog een beetje in beweging te blijven. Binnen no time fiets je de calorieën van die overheerlijke pizza er weer af! Naast dat het fysiek goed voor je is, vermindert het ook stress. Zo kom je heerlijk uitgerust terug van je vakantie.

 

Bespaar veel tijd
We snappen dat het soms het leukst is om een stukje te gaan wandelen, maar mocht je veel willen zien en doen in een korte tijd, dan is de fiets het perfecte vervoersmiddel! Zo bespaar je veel tijd en kun je extra veel zien.

 

Voor iedereen
Of je nu 15 of 65 bent, fietsen op vakantie kan iedereen. Als Nederlander ben je het vast wel gewend om vaak op de fiets te zitten. Dan moet het op vakantie ook wel lukken! Heb je gelijk ook weer een leuke activiteit voor de kinderen bedacht…

 

Milieuvriendelijk
Door de fiets te pakken in plaats van een auto of een scooter, denk je ook nog eens aan het milieu. Een win-winsituatie!