Fietstour Berlijn

Op zoek naar een leuke fietstour Berlijn? Ook dan ben je bij FietsHurenIn op de juiste plek! Op deze pagina hebben we de leukste fietstours Berlijn voor je op een rijtje gezet.

Want welke bezienswaardigheden mag je niet missen in deze grote stad? En welke route is het leukst? Uit ervaring weten we dat het flink lastig kan zijn om zelf een fietsroute uit te stippelen. Daarom hebben we hieronder onze favoriete fietstours in Berlijn voor je verzameld! Alle tours zijn mét Nederlandse gids die je allerlei leuke informatie vertellen en hun persoonlijke ervaringen delen.

> Bekijk hier alle fietstours Berlijn bij BajaBikes

 

Fietstour Berlijn

Bij BajaBikes kun je verschillende fietstours Berlijn met Nederlandse gids boeken, zoals:

  • Berlijn Fietstour: de Highlights

Deze fietstour is het meest populair in Berlijn… En wij snappen wel waarom. Tijdens de Berlijn Fietstour: de Highlights zie je namelijk de mooiste plekjes van Berlijn in slechts 3,5 uur! Onder begeleiding van een Nederlandse gids fiets je o.a. langs de Brandenburger Tor, het Reichstag gebouw, delen van de Berlijnse Muur en nog veel meer. De recensies zijn lovend…

> Bekijk hier de Berlijn Fietstour: de Highlights bij BajaBikes

 

  • Berlijn Fietstour langs de Berlijnse Muur

Ervaar het Berlijn van vroeger tijdens deze indrukwekkende fietstour langs de overblijfselen van de Berlijnse Muur. Tijdens deze 3,5 uur durende fietstour ga je terug in de tijd van de DDR en de BDR. Maar ook fiets je langs o.a. de Reichstag, het Mauerpark, de Bernauer Straße en andere overblijfselen uit het verleden van Berlijn. De Nederlandse gids zal jullie gedenkwaardige verhalen en achtergrondinformatie vertellen bij iedere stop.

> Bekijk hier de Fietstour Berlijn langs de Berlijnse Muur bij BajaBikes

 

Naast bovenstaande fietstours biedt BajaBikes ook de volgende fietstours in Berlijn aan: Fietstour Berlijn Alternatief – Kreuzberg, Studentenfietstour Berlijn, Privé Fietstour Berlijn & Naar Berlijn met kinderen.