Fiets huren Antwerpen

Fiets huren Antwerpen

 

Fiets huren in Antwerpen? Dan ben je bij FietsHurenIn op de juiste plek! Check gemakkelijk de fietsverhuur Antwerpen opties & de prijzen bij verschillende aanbieders.

In het hippe Antwerpen zijn er genoeg leuke plekjes te ontdekken… En hoe kun je dat beter doen dan op de fiets? Fiets bijvoorbeeld eens naar de wijk Het Zuid. Hier vind je talloze leuke straatjes, restaurants en boetiekjes. Of fiets naar de wijk Eilandje, in het noorden van Antwerpen. Hier vind je onder andere het toffe MAS (Museum Aan de Stroom) met een uitkijkpunt over de hele stad!

In Antwerpen zijn er onder andere mogelijkheden voor het huren van stadsfietsen, elektrische fietsen, kinderfietsen, racefietsen, tourbikes, tandems en bakfietsen. Er is dus voor ieder wat wils!

 

 

Fietsverhuur Antwerpen opties

Bekijk hier alle fietsverhuur Antwerpen aanbieders:

BajaBikes

Bij BajaBikes ben je aan het juiste adres als je een fiets wilt huren in Antwerpen! Ook vind je hier toffe fietstours die je kunt volgen. Zo kom je binnen no time alles te weten van deze Vlaamse stad.

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Antwerpen

BimBimbikes

BimBimbikes biedt voordelige huurfietsen aan in Antwerpen tussen de €7,- en €25,-. Hier kunnen jullie onder andere stadsfietsen, racefietsen, touring bikes, kinderfietsen en elektrische fietsen huren. De keuze is ruim!

➜ Bekijk het aanbod fietsverhuur Antwerpen

Fietsweetjes Antwerpen

 

Weetjes

  • Wist je dat Antwerpen een autovrije zone heeft? Hier zul je dus geen auto's aantreffen, maar let op de voetgangers!
  • Op de website van Visit Antwerpen vind je ook enkele fietsroutes die je kunt fietsen, zoals de Urban Jungle Route en de Architectuur Route.
  • Je kunt Antwerpen natuurlijk niet verlaten zonder een Belgisch biertje te hebben geproefd… Er worden zelf tours georganiseerd mét bierproeverij!

Een fiets huren in Antwerpen is dé ideale manier om deze prachtige stad te ontdekken!